Tésztagyártás ma

Köszönhetően a vállalat folyamatos törekvésének a legmagasabb termelési minőségre mind a folyamat, mind az alapanyagok tekintetében, a Granoro tészta jól megalapozott lett mind az olasz, mind a nemzetközi piacon és néhány év leforgása alatt a napi termelési mennyiség 15 000 kilogrammról a jelenlegi 350 000 kilogrammra vált.

A Granoro tésztát a vállalat egyetlen termelőhelyén, Corato-ban gyártják, és Attilio felügyeli a termelést lányaival, Marina-val és Daniela-val együtt, nagy hangsúlyt fektetve a minőségre. Meggyőződése, hogy homogén termelés nem érhető el, ha ugyanazon márkájú tésztát gyártanak különböző telephelyeken (mint sok olasz tésztagyártónál előfordul), mert az előállítási folyamat nem garantálható mindegyikben egyformán és ez negatív hatással van a tészta végső minőségére.

A Granoro tésztaüzemben mindig is a legújabb technológiát alkalmazták a legmagasabb minőség elérése érdekében, harmonikusan keveredve a tésztakészítés ősi művészetével.

ATTILIO MASTROMAURO TECHNOLÓGIAI TAPASZTALATA

A gyártósorok sok részét Attilio Mastromauro személyesen tervezte és az ipari tésztakészítő gépeket a legjobb olasz gyártók készítették az ő tervei alapján.

Attilio Mastromauro átadta megszerzett ismereteit lányainak, Marinának és Danielának, mivel úgy véli, hogy a gyártási folyamat minden szakaszának alapos ismeretére van szükség ahhoz, hogy megfelelő irányítást és döntéseket tudjanak hozni.

Valójában a mindennap jobbá váló, kiváló minőségű tészta előállításának vágya az alapelv és a „hivatás”, amely megkülönböztette Attilio Mastromauro és családja életében végzett munkáját:

„A legjobb hajtóerő”– állítja – “folyamatos, napi elkötelezettség, és holnap jobban tudsz teljesíteni, mint tegnap "

A csúcstechnológiás rendszereket a Granoro az évek során megújította és korszerűsítette, hogy biztosítsa a magas és következetes termelési színvonalat és kielégítse mind a minőségi, mind az egészségügyi és biztonsági paraméterek követelményeit, amelyek az évek során fejlődtek és változtak.

A Mastromauro család féltékenyen őrzi egy olyan iparág titkait, amelynek mediterrán hagyományai gyökereznek. Ezért a Granoro mindig csúcstechnológiás termelési rendszereket alkalmaz az állandó minőség-ellenőrzés elérése és garantálása érdekében, anélkül, hogy a tésztában radikális változások történnének.

Attilio Mastromauro, a tésztakészítés művészetének igazi szakértője lányai, Marina és Daniela segítségével továbbra is folytatja a modern és megbízható gépek és technológiák szüntelen keresését, a gyártási folyamat figyelemmel kísérését és irányítását. Hajtja és motiválja az a vágy, hogy állandó és kiváló minőségű tésztát állítson elő, amely „a világ legjobbja”, ahogy szereti mondani.

© Programozta: Szabó Béla, bgaszamtech@gmail.com Tel:+36706391926