A Falco család története
A Falco család úgy kezdte meg üzleti tevékenységét, hogy malomjában megőrölte azokat a gabonaféléket, amelyeket a helyi gazdák szállították a földjeikről,
hogy meglegyen a lisztjük a szükséges napi fogyasztásukra.
Az akaraterő, az állandó elkötelezettség és a szorgalom, a folyamatos egyeztetések, a szeretet és a családi összetartás azt eredményezte,
hogy a kis családi vállalkozás az évek során fontos referenciapont lett a kis- és nagyvállalatok számára.
Ma már az „L'Antico Mulino Falco” cég minden típusú speciális tésztát készít, mely a hagyományos olasz kulináris konyha jellegzetessége.
Legfontosabb ismérvük az alapanyagok alapos kiválasztása és a tésztakészítés folyamata hagyományos kézműves módszerekkel.
A múlt hagyományai és értékei képviselik azt a szilárd keretet, amelyre egy olyan vállalat épült, amely felhasználta a több tízéves
tapasztalatokat, továbbadva egyik generációról a másikra apáról fiúra szállva. Majd helyet adva az új technológiáknak az egyre igényesebb és
versenyképesebb piacra reagálva, létrehozta mai formáját.
A kapcsolat az antik hagyományos folyamatokkal, a munkatapasztalat, a legmagasabb minőségű alapanyag, és a modern technológia lévén született meg
a “Falco Antico Mulino 1940” márka.
A vállalat célja ma, hogy egyedülálló terméket kínáljon kivitelezés és minőség szempontjából. Alkalmazva és folyamatosan keresvén az
innovatív technológiákat, melyekkel reagálni tudnak a piaci kihívásokra, szem előtt és mindig tiszteletben tartva az ősi hagyományokat,
amelyek ma is és a jövőben is a siker kulcsa.