A Falco család története

A Falco család úgy kezdte meg üzleti tevékenységét, hogy malomjában megőrölte azokat a gabonaféléket, amelyeket a helyi gazdák szállították a földjeikről, hogy meglegyen a lisztjük a szükséges napi fogyasztásukra.

Az akaraterő, az állandó elkötelezettség és a szorgalom, a folyamatos egyeztetések, a szeretet és a családi összetartás azt eredményezte, hogy a kis családi vállalkozás az évek során fontos referenciapont lett a kis- és nagyvállalatok számára.

Ma már az „L'Antico Mulino Falco” cég minden típusú speciális tésztát készít, mely a hagyományos olasz kulináris konyha jellegzetessége. Legfontosabb ismérvük az alapanyagok alapos kiválasztása és a tésztakészítés folyamata hagyományos kézműves módszerekkel.

A múlt hagyományai és értékei képviselik azt a szilárd keretet, amelyre egy olyan vállalat épült, amely felhasználta a több tízéves tapasztalatokat, továbbadva egyik generációról a másikra apáról fiúra szállva. Majd helyet adva az új technológiáknak az egyre igényesebb és versenyképesebb piacra reagálva, létrehozta mai formáját.

A kapcsolat az antik hagyományos folyamatokkal, a munkatapasztalat, a legmagasabb minőségű alapanyag, és a modern technológia lévén született meg a “Falco Antico Mulino 1940” márka.

A vállalat célja ma, hogy egyedülálló terméket kínáljon kivitelezés és minőség szempontjából. Alkalmazva és folyamatosan keresvén az innovatív technológiákat, melyekkel reagálni tudnak a piaci kihívásokra, szem előtt és mindig tiszteletben tartva az ősi hagyományokat, amelyek ma is és a jövőben is a siker kulcsa.

© Programozta: Szabó Béla, bgaszamtech@gmail.com Tel:+36706391926